Katy Perry: Part of Me

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katy Perry: Part of Me
Katy Perry Part of Me 3D Logo.png
Logo film 'Katy Perry: Part Of Me'
DisutradaraniDan Cutforth
Jane Lipsitz
DiprodhuseriCraig Brewer
Brian Grazer
Ron Howard[1]
Nicole K.L.N. Ebeo
DibintangiKaty Perry
DimusikiKaty Perry
Dibesut déningHans van Riet
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningParamount Pictures
Tanggal metu
  • Juli 5, 2012 (2012-07-05)
Suwéné
95 menit
NagaraCithakan:FilmUS
BasaBahasa Inggris
Rantaman$10 juta

Katy Perry: Part of Me (wonten pariwara ngagem sesirah Katy Perry: Part of Me 3D) nggih punika filem dokumenter saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Dan Cutforth kaliyan Jane Lipsitz. Juru damel kapasrahaken déning Craig Brewer, Brian Grazer, Ron Howard, lan NicoleK.L.N. Ebeo. Wondéné ingkang tanggel jawab ngengingi musik nggih punika Katy Perry piyambak, ingkang ugi ngrangkep dados paraga utama. Katy Perry. Filem punika kababar ing surya 5 Juli 2012, lan naté kagiyaraken wonten Trans TV.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Sedaya juru paraga maragani minangka piyambakipun.

Bebungah[besut | besut sumber]

Taun Sesirah Nominasi Kasil
2012 Katy Perry: Part of Me Choice Summer Movie: Comedy/Music Menang

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]