Menyang kontèn

Kathryn D. Sullivan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kathryn D. Sullivan
Antariksawati NASA
KabangsanAmerika Sarekat
StatusPensiun
Lair (1951-10-03) Oktober 3, 1951 (umur 72)
Paterson, New Jersey
Pedamelan sanèsAhli Geologi & Ilmuwan NOAA
Peringkat Kapten, Angkatan Sagara Amerika Sarekat
PamilihanBadan Penerbangan lan Antariksa Amerika Sarekat utawa NASA taun 1978
MisiSTS-41-G, STS-31, STS-45
Èmblem misi

Kathryn Dwyer Sullivan (lair 3 Oktober 1951; umur 72 taun) yaiku geolog, ahli sagara lan mantan antariksawati NASA saka Amerika Sarekat. Minangka anggota kru ing telung misi pesawat ulang alik, ia menika wadon Amerika Sarekat kapisan sing lumaku ing luar angkasa ing 11 Oktober 1984.[1]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Former Astronaut and NOAA Administrator Kathy D. Sullivan Named National Air and Space Museum's Lindbergh Fellow". si.edu. January 26, 2017.