Katepang ngarangsang gunung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Katepang ngarangsang gunung iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing tegesé kagedhèn karep/pajangka mokal bisa kelakon.

Uga delengen[besut | besut sumber]