Kategori:Provinsi Rimini

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Provinsi Rimini ing Wikimedia Commons.
Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.