Kategori:Prefektur Hiroshima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Préfektur Hiroshima (広島県 Hiroshima-ken) iku sawijining prefektur sing dumunung ing wilayah Chugoku ing pulo Honshū, Jepang. Ibukuthané ya iku kutha Hiroshima. Cithakan:Kucing utama

Cithakan:Hiroshima Cithakan:Kategori umum

Anak kategori

Kategori iki mung isi anak kategori ngisor iki.