Kategori:Planet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Katerangan candhaké, wacanen Planet.

Anak kategori

Kategori iki mung isi anak kategori ngisor iki.

M

  • Mars(1 Kt, 2 Kc)

Kaca-kaca ing kategori "Planet"

Kategori iki isi 10 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 10 kaca.