Kategori:Flag templates

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Merge-arrows.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Kategori:Chitakan gendera.   (dirembug)

Merge-arrows.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Kategori:Cithakan bendera.   (dirembug)

Merge-arrows.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Kategori:Cithakan gendéra.   (dirembug)

Merge-arrows.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Kategori:Cithakan gendera.   (dirembug)

Merge-arrows.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Kategori:Templat bendera.   (dirembug)

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Flag templates ing Wikimedia Commons.