Kategori:Doctor Who

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Doctor Who iku sawijining acara télévisi fiksi sains Britania Raya sing wiwit tayang taun 1963 nganti 1989, taun 1996 lan wiwit manèh taun 2005 nganti sepréné.

Kaca-kaca ing kategori "Doctor Who"

Kategori iki isi 2 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 2 kaca.