Kategori:Desa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Merge-short arrows 2.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Kategori:Désa.   (dirembug)

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Desa.

Anak kategori

Kategori iki isi 6 anak kategori. Ana ngisor iki dituduhaké 6 anak kategori.

Kaca-kaca ing kategori "Desa"

Kategori iki mung isi kaca ngisor iki.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Desa&oldid=1109050"