Kategori:Buku taun 1979

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Buku taun 1979 ing Wikimedia Commons.
Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.