Kategori:Bahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Anak kategori

Kategori iki isi 14 anak kategori. Ana ngisor iki dituduhaké 14 anak kategori.

B

K

  • Kayu(1 Kt, 5 Kc)

M

S

T

W

  • Watu(2 Kt, 8 Kc)
  • Wedhi(1 Kc)

Kaca-kaca ing kategori "Bahan"

Kategori iki isi 9 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 9 kaca.