Kartika Sari Henry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kartika Sari Henry
Kartika SH (2010-7).jpg
Kartika Sari Henry
Lair Kartika Sari Henry
(1989-04-22) April 22, 1989 (umur 30)
Prabumulih, Palembang, Indonesia
Bangsa Indonesia

Kartika Sari Henry (lair ing Prabumulih, Palembang, 22 April 1989) iku sawijining Wikipédiawan basa Indonésia. Dhèwèké ya iku sing menangaké kompetisi Bebaskan Pengetahuan 2010 ing Wikipedia basa Indonesia lan dadi (salah sijining) wakil Indonésia ing Wikimania 2010 ing kutha Gdansk, Polen.

Sajeroning acara INAICTA 2010 Kartika uga dadi salah siji pamicara karo Ivonne Kristiani lan Mokhammad Misdianto.

Babad slira[besut | besut sumber]

  • Universitas Katolik Atmajaya, Fakultas Teknobiologi, Jurusan Biologi (2007-saiki)
  • SMA Don Bosco II (2004-2007)

Pranala njaba[besut | besut sumber]