Karl Brugmann

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karl Brugmann
Karl Brugmann.png
Lair (1849-03-16)Maret 16, 1849
Wiesbaden
Pati Juni 29, 1919(1919-06-29) (umur 70)
Leipzig
Tlatah Indo-European studies, Neogrammarians
Aliran Neogrammarian
Karsa pokok
Indo-European studies
Tandha tangan
Karl Brugmann signature.png

Karl Brugmann inggih punika ahli linguistik saking Jerman. Piyambakipun kalebu salah sawijining tokoh linguistik ageng ing eropa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]