Karl Brugmann

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karl Brugmann
Karl Brugmann.png
Lair(1849-Cithakan:NOMORBULAN-16)16 Maret 1849
Wiesbaden
PatiJuni 29, 1919(1919-06-29) (umur 70)
Leipzig
TlatahIndo-European studies, Neogrammarians
AliranNeogrammarian
Karsa pokok
Indo-European studies
Tandha tangan
Karl Brugmann signature.png

Karl Brugmann inggih punika ahli linguistik saking Jerman. Piyambakipun kalebu salah sawijining tokoh linguistik ageng ing eropa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]