Karen Fukuhara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Karen Fukuhara (lair ing tanggal 10 Fèbruari 1992) ya iku paraga wédok saka Amérikah Sarékat. Karen Fukuhara iku keturunan Jepang. Karen Fukuhara misuwur amarga minangka paraga Tatsu Yamashiro / Katana ing filem adiwira DC kang judhulé Suicide Squad taun 2016.

Babad urip lan karir[besut | besut sumber]

Fukuhara iku lair ing kutha Los Angeles, California. Nalika nekani UCLA, Fukuhara terus bisa kerja ing akèh acara NHK ing Jepang, mligi wong-wong saka Disney Channel kang dadi anggota Movie Surfers.[1][2] Fukuhara uga mèlu ing kelompok cappella sasuwéné dhèwèké kuliah.

Ing taun 2016, Fukuhara miwiti debut layar ambané minangka paraga Tatsu Yamashiro / Katana ing filem adiwira Suicide Squad, kang bakal digebyakaké ing wulan Agustus taun 2016.[3][4] Sanajan dhèwèké wis pengalaman ing seni bela dhiri sadurungé, kanthi nyekel sabuk belang coklat ing karate, Fukuhara dilatih barengan kanca paragané ing filem iki,sasuwéné 2 sasi sadurungé produksi wiwitan filem iki, supaya mangertèni carané nyekeli pedhang bener.[5]

Filmografi[besut | besut sumber]

Filem
Taun Judhul Peran Cathetan
2016 Suicide Squad Tatsu Yamashiro / Katana

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Cepero, Esteban (November 6, 2015). "A Look To The Past: The Suicide Squad Cast In Their Earliest Roles!". movie pilot. Dijupuk July 7, 2016. 
  2. Nguyen, Minh (August 1, 2016).
  3. Hawkes, Rebecca (May 26, 2015). "Suicide Squad: everything you need to know". telegraph.co.uk. The Daily Telegraph. Diarsip saka asliné ing June 6, 2015. Dijupuk January 26, 2016. 
  4. Trumbore, Dave (July 11, 2015). "Suicide Squad Cast Reveals First Trailer At Comic-Con". Collider.com. Diarsip saka asliné ing July 12, 2015. Dijupuk January 26, 2016. 
  5. Regensdorf, Laura. "Meet Karen Fukuhara, Suicide Squad’s Karate-Trained Breakout Star" (ing basa Inggris). Dijupuk 2016-08-13.