Karang Dapo, Musi Rawas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karang Dapo, Musi Rawas
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Musi Rawas {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Karang Dapo iku kacamatan ing kabupatèn Musi Rawas, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Musi Rawas