Kapribadèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kapribadèn (utawa ing basa Inggris: personality) ya iku unsur tindak tandhuk.[1] Miturut téori psikologi kang asalé saka konsèp médis kuna.

Jinising[besut | besut sumber]

Kapribadèn iku diperang dadi papat sipat utawa watak, ya iku

  1. Sanguinis[2]
  2. Melankolis
  3. Koleris
  4. Phlegmatis.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id) Tipe Kapribadhen (dipunundhuh tanggal 31 Maret 2011).
  2. ^ a b Littaeur, Florence. 1996. Personality Plus. Jakarta: Binarupa Aksara. Hal: 2
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapribadèn&oldid=1031468"