Kanthong ing kothak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Paket kandung kemih lan tas-ing-kothak lengkap
Mesin ngisi

Kantong -ing-kothak utawa BiB minangka jinis wadhah kanggo panyimpenan lan transportasi cairan. [1] Iki kalebu kandung kemih (utawa kantong plastik ) sing kuwat, biasane digawe saka pirang-pirang lapisan film metallised utawa plastik liyane, sing lungguh ing njero kothak serat bergelombang . Tas kasebut diwenehake menyang perusahaan sing bakal isi minangka tas sing wis digawe kosong. Perusahaan sing ngisi tas kanthi produk umume mbusak tunyuk, isi tas (karo anggur, jus utawa cairan liyane) lan ngganti keran banjur tas dilebokake ing kothak. Kantong kasedhiya minangka single kanggo mesin semi-otomatis utawa minangka tas web, ing endi tas kasebut nduweni perforasi ing antarane siji-sijine. Iki digunakake ing sistem ngisi otomatis ing endi tas dipisahake kanthi garis sadurunge tas diiseni kanthi otomatis utawa sawise. Gumantung saka panggunaan pungkasan, ana sawetara pilihan sing bisa digunakake ing tas tinimbang nutul. Kantong kasebut bisa diiseni saka suhu produk sing adhem nganti 85 °C (185 °F) .Kemasan BiB bisa digawe nganggo teknologi form segel form (FSF), ing endi tas digawe kanthi online saka gulungan film, mula FlexTap dilebokake banjur diisi ing pengisi kepala rotary integral. BiB saiki digunakake kanggo ngemas anggur, produk sirup soda mancur, susu, bahan kimia cair, lan banyu.

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Veseth, Mike (2015). Money, Taste, and Wine: It's Complicated!. Lanham, MD: Rowman & Littlefield. kc. 70. ISBN 9781442234642. Dibukak ing 17 November 2019.