Kanelbullar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kanelbullar ing piring

Kanelbullar ya iku sawijining olah-olahan saka negara Swédhia. Panganan iki sejatiné roti kang digulung lan sajroning gulungan iku diseseli bubuk kayu manis. Jajanan kang kerep didol ing pinggir dalan iki digawé saka adhedasar glepung, gula, endhog, mentéga lan kayu manis bubuk. Padatané panganan iki dipangan nalika wayah soré karo ngombe teh utawa kopi.