Kandhang langit kemul méga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasan kandhang langit kemul méga iku tegesé wong sing ora duwé papan panggonan. Utawa, wong kang lagi ngumbara.

Uga delengen[besut | besut sumber]