Menyang kontèn

Kambang Habang Lama, Salam Babaris, Tapin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kambang Habang Lama
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènTapin
KacamatanSalam Babaris
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kambang Habang Lama iku désa ing Kacamatan Salam Babaris, Kabupatèn Tapin, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Salam Babaris, Kabupatèn Tapin, Kalimantan Kidul


Désa : Kambang Habang Baru | Kambang Habang Lama | Pantai Cabe | Salam Babaris | Suato Baru | Suato Lama