Kalwaria Zebrzydowska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalwaria Zebrzydowska
POL Kalwaria Zebrzydowska COA.svg
Lambang Kalwaria Zebrzydowska
POL Kalwaria Zebrzydowska map.svg
Lokasi Kalwaria Zebrzydowska
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kalwaria Zebrzydowska
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kalwaria Zebrzydowska iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.