Kalisz Pomorski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kalisz Pomorski
POL Kalisz Pomorski COA.svg
Lambang Kalisz Pomorski
120px
Lokasi Kalisz Pomorski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kalisz Pomorski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kalisz Pomorski (Jerman Kallies) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.