Kalisz Pomorski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kalisz Pomorski
POL Kalisz Pomorski COA.svg
Lambang Kalisz Pomorski
120px
Lokasi Kalisz Pomorski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kalisz Pomorski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kalisz Pomorski (Jerman Kallies) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.