Kalbano, Timor Tengah Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalbano, Timor Tengah Kidul
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri53.02.19 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Timor Tengah Selatan {{{nama dati2}}}]]

Kalbano iku kacamatan ing Kabupatèn Timor Tengah Selatan Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupatèn Timor Tengah Selatan