Kakang kawah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kakang kawah iku istilah liya kanggo banyu ketuban ing konsèp sadulur papat miturut pemahaman Jawa. Kakang kawah iki uga diarani sadulur tuwa amarga olèhé metu dhisik nalika ing prosès klairan.

Uga delengen[besut | besut sumber]