Kaju katli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaju katli
Kaju katli dessert - side view.jpg
Kaju Katli
Panggonan asalIndia
Tlatah utawa prajaIndian subcontinent
Olah-olahan nasional gegayutanIndia, Bangladesh, Pakistan
Woworan pokokCashew nuts, sugar, ghee
VariasiKesri pedha, barfi, pista barfi
Buku masakan: Kaju katli  Médhia: Kaju katli

Kaju katli (secara harfiah "irisan mete"), uga dikenal minangka kaju barfi, minangka salah sawijining olahan tradisional panganan cuci mulut India sing padha karo barfi . Kaju tegese kas ; Barfi asring, nanging ora mesthi, digawe nganggo susu kenthel karo gula lan bahan liyane (kayata woh-wohan garing lan rempah-rempah sing lembut). Kesar kaju katli yaiku resep kaju katli sing kalebu safron.