Kai McKenzie-Lyle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kai McKenzie-Lyle
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kai John Oliver Milton McKenzie-Lyle[1]
Tanggal lair (1997-11-30) 30 Novèmber 1997 (umur 24)
Papan lair Haringey, Inggris
Dhuwur 6 ft 5 in (1.96 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 13
Karir nom
Tottenham Hotspur
2011–2014 Barnet
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2018 Barnet 1 (0)
2016Cockfosters (nyileh) 4 (0)
2017St Ives Town (nyileh) 3 (0)
2017–2018Hayes & Yeading United (nyileh) 4 (0)
2018–2020 Liverpool 0 (0)
2020– Cambridge United 0 (0)
Tim nasional
2016– Guyana 9 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:19, 1 September 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:01, 5 June 2021 (UTC)

Kai John Oliver Milton McKenzie-Lyle (lair 30 November 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Guyana sing main dadi Kiper kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Cambridge United" (PDF). English Football League. p. 16. Dibukak ing 19 September 2020.
  2. "Kai McKenzie-Lyle". Barnet F.C. Diarsip saka sing asli ing 14 August 2018. Dibukak ing 13 August 2018.