Kabupaten Majenang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kabupaten Majenang minangka wacana kanggo netepake kabupaten sing kapisah saka kabupaten cilacap minangka pusat pamarentahan kabupaten majenang ing kecamatan majenang.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Situs resmi kabupaten cilacap cilacapkab.go.id diakses tanggal 17 Maret 2020.