Kabupatèn Melawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Melawi
Lambang Kabupatèn Melawi
Lambang Kabupatèn Melawi
Moto: -


Locator map of Melawi Regency in West Kalimantan.svg
Peta lokasi Kabupatèn Melawi di Kalimantan Kulon
Koordinat: 0°7'-10°20' LS dan 111°7'-112°27' BT
Propinsi Kalimantan Kulon
Tanggal peresmian -
Pamaréntahan
 - DAU -
Luas 10.640,80 km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 152.563 jiwa (2001)
 - Kepadatan 14
Démografi
 - Kode area telepon 0568
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web melawikab.go.id

Kabupatèn Melawi iku siji kabupatèn ing provinsi Kalimantan Kulon. Kabupatèn Melawi diliwati déning telu kali, ya iku Kali Kayan, Kali Melawi lan Kali Pinoh.

Wates wewengkon[besut | besut sumber]

Kabupatèn Melawi wewatesan karo:

ing sisih lor karo: Kacamatan Dedai, Kabupatèn Sintang
ing sisih kidul karo: {{{kidul}}}
ing sisih kulon karo: Kacamatan Sandai, Kabupatèen Ketapang
ing sisih wétan karo: Kacamatan Serawai, Kabupatèn Sintang

Pranala njaba[besut | besut sumber]