Kabupatèn Konawé Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Konawé Lor

Lambang Kabupatèn Konawé Lor


300px
Peta lokasi Kabupatèn Konawé Lor di Sulawesi Kidul-Wétan
Koordinat:
Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan
Tanggal peresmian 2 Januari 2007
Pamaréntahan
Luas km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total
 - Kepadatan
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah

Kabupatèn Konawe Lor (basa Indonésia: Konawe Utara), iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, Indonésia. Kutha krajané ya iku Wanggudu. Kabupatèn iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Nomer 13 Taun 2007, tanggal 2 Januari 2007.


Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Konawe Lor

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia