Menyang kontèn

Kabiskopan Würzburg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Würzburg

Dioecesis Herbipolensis

Bistum Würzburg
Lokasi
NagaraJerman
Provinsi grejawiBamberg
Statistik
Amba8,532 km2 (3,294 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
1,334,000
826,504 (62%)
Paroki619
Informasi
RitusRitus Roma
Didegaké741
KatedralKatedral Santo Killian, Kolonat lan Totnan
(Dom Ss. Killian, Kolonat und Totnan)
Kapemimpinan saiki
BiskopFranz Jung
Biskop AuksilierUlrich Boom
Biskop emeritus
  • Helmut Bauer
  • Friedhelm Hofmann
Peta
Kabiskopan Würzburg
Kabiskopan Würzburg

Kabiskopan Würzburg yaiku kabiskopan Greja Katulik ing Jerman. Kabiskopan kasebut ana ing Franconia Hilir, ing sekitaran kutha Würzburg, lan biskope bertahta ing Katedral Würzburg.

Referensi[besut | besut sumber]