Kabiskopan Koudougou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kabiskopan Koudougou (Latin: Dioecesis Kuduguensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Koudougou, provinsi grejawi Ouagadougou, Burkina Faso.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 14 Juni 1954: Didegake minangka Vikariat Apostolik Koudougou saka Prefektur Apostolik Ouahigouya
  • 14 September 1955: Dipromosike minangka Kabiskopan Koudougou

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 12°15′18″N 2°21′48″W / 12.2550°N 2.3633°W / 12.2550; -2.3633