Kéju tali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kéju tali
Údený korbáčik (Slovakia).jpg
Traditional Korbáčiky from Slowak
Buku masakan: Kéju tali  Médhia: Kéju tali

Keju tali nuduhake sawetara jinis keju ing endi proses manufaktur nyelarasake protein ing keju, sing dadi strik.

Nalika mozzarella digawe panas nganti 60 °C (140 °F) lan banjur digawe dowo, protein susu baris.[1][2] Iki bisa ngethok senar utawa strip saka keju sing luwih gedhe.

  1. "What Makes String Cheese Stringy?". HuffPost (ing basa Inggris). 16 April 2012. Dibukak ing 1 May 2018.
  2. Julie R. Thomson (6 March 2017), The Real Difference Between String Cheese And Mozzarella Cheese, dibukak ing 16 February 2018