Jus tomat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jus tomat ing gelas, dihias irisan tomat lan ranting
Tomato juice, canned, without salt added
Ajiné nutrisi saben 100 g (3.5 oz)
Ènergi73 kJ (17 kkal)
3.53 g
Gula2.58 g
Serat panganan0.4 g
0.29 g
0.85 g
Vitamin
Vitamin C
(84%)
70.1 mg
Komponèn liyané
Water94.24 g
Persèntase sadarma pangira-ira sarana pamrayoga ing AS tumrap wong diwasa.
Sumber: Sasana Dhata Gizi USDA

Jus tomat yaiku ombenen arupa jus sing digawe saka tomat, biasane digunakake kanggo omben-omben, polos utawa koktail kaya ta Bloody Mary, Kaisar, utawa Michelada .