Jus apel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jus apel kanthi 3 apel
Jus apel sing jelas, saka pektin lan pati sing wis dicabut, ing botol plastik

Jus apel minangka jus woh sing digawe saka maceration saka woh apel . Jus sing diusir sing diasilake bisa uga bisa kanthi klarifikasi enzimatik lan sentrifugal kanggo mbusak pati lan pektin, sing nahan partikel sing apik ing suspensi, lan banjur dipasteurisasi kanggo kemasan ing kaca, logam, utawa wadhah sistem pangolahan aseptik, utawa luwih ditambani proses dehidrasi menyang musataken