Jus 3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jus 3 (ing Arab: الجز ٣‎‎ ya iku Jus ing kaping telu ing dalem susunan Al-Qur'an. Jus iki dipunwiwiti saka tembung تلك الرسل ing surat Al-Baqarah ayat 252 lan dipungkasi surat Ali Imran ayat 91.

Ing jus iki kadose wonten ayat sing popular, ya iku ayat kursi.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]