Jungle Shuffle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jungle Shuttle
Disutradarani
  • Taedong Park
  • Mauricio De la Orta
Diprodhuseri
Ditulis déning
  • Mauricio De la Orta
  • Johnny Hartmann
  • Jean Dubois Morfin
  • Jean Dubois Renaud
  • Brad Schreiber
  • Zach Strauss
Carita déning
  • Jean Dubois Renaud
  • Duane Orville Trejo
Dibintangi
Dimusiki Mario Santos
Dibesut déning
  • Alex Agoston
  • Youngwan Ko
Perusahaan
prodhuksi
  • Animation Picture Company
  • Avikoo Studios
  • Emotion Collective Design
  • Westbridge University-WEFIS
  • WonderWorld Studios
  • CG Makers
  • Woori Investment Co.
Dibabar déning CJ Entertainment
Tanggal metu
  • 2 Oktober 2014 (2014-10-02) (Koréa Kidul)
Suwéné
82 menit[1]
Nagara
  • Koréa Kidul
  • Mèksiko
  • Kolombia
Basa Basa Inggris
Rantaman $10 yuta

Jungle Shuffle inggih punika filem animasi komputer 3D saking Koréa Kidul-Meksiko-Kolombia ingkang dipundamel ing taun 2014. Filem punika dipunsutradarani Taedong Park lan Mauricio De la Orta, dhedhasar skénario anggitanipun Mauricio De la Orta, Johnny Hartmann, Jean Dubois Morfin, Jean Dubois Renaud, Brad Schreiber, dan Zach Strauss. Filem punika nyariyosaken babagan sakempalan coati ingkang manggèn wonten alas udan Meksiko. Para juru paraga ingkang dipundhapuk kanggé nyulih swanten filem punika antawisipun Drake Bell, Rob Schneider, Alicia Silverstone, lan Tom Arnold. Jungle Shuffle dipunbabar kanthi sesarengan kanggé sagung pamirsa Koréa Kidul ing tanggal 2 Oktober 2014 lan ing Amérikah Sarékat lumantar direct-to-DVD, ing tanggal 10 Maret 2015.[2]

Juru Sulih Swanten[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]