Julie Payette

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Right Honourable
Julie Payette
CC CMM COM CQ CD
Julie Payette ing Ottawa ing 2017
Payette ing 2017
Gubernur Jenderal Kanada ka-29
Linggih
2 Oktober 2017 – 22 Januari 2021
RatuElizabeth II
MahamantriJustin Trudeau
Kang sadurungéDavid Johnston
Kang sawiséMary Simon
Rerincèn dhiri
Lair (1963-10-20) Oktober 20, 1963 (umur 58)
Montreal, Quebec, Kanadha
SisihanFrançois Brissette (o. 1992; bercerai 1999)
William Flynn (o. 2001; bercerai 2015)
AnakLaurier Flynn-Payette
Almamater
Tandha tangan
Julie Payette
Antariksawati CSA
Wekdal ing ruwang angkasa25 dina 11 jam 57 minit
PamilihanKelompok CSA 1992
MisiSTS-96, STS-127
Èmblem misiSts-96-patch.svg STS-127 Patch.svg

Julie Payette CC CMM COM CQ CD (pocaping cara Prancis: [ʒyli pajɛt]; lair 20 Oktober 1963; umur 58 taun) yaiku insinyur, ilmuwati lan mantan antariksawati Kanadha. Saka 2017 nganti 2021, ia ngejabat minangka Gubernur Jenderal Kanadha ka-29 sawise jaman Konfedherasi Kanadha.[1][2][3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Governor General: Ms. Julie Payette, Governor General". gg.ca. Governor General of Canada. July 13, 2017. Diarsip saka asliné ing May 31, 2020. Dibukak ing July 13, 2017.
  2. "Former astronaut Julie Payette to be Canada's next governor general". CBC News. July 12, 2017. Diarsip saka asliné ing July 12, 2017.
  3. Scotti, Monique (July 13, 2017). "Julie Payette: Meet Canada's next governor general". Global News. Diarsip saka asliné ing July 13, 2017. Dibukak ing July 13, 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]