Julian Brandt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Julian Brandt taun 2016 ing tim bal-balan Jerman

Julian Brandt iku juru main bal-balan profèsional sing lair ing Bremen, Jerman tanggal 2 Mèi 1996.[1] Piyambaké saiki main ing tim bal-balan Bayer 04 Leverkusen.[2] Kaluwihané ya iku ing bab operan kunci lan tendangan bébas langsung.[2] Pemain sing dhuwuré 183 cm iku uga tau main ing tim bal-balan Jerman U-19 lan U-21.[1] Taun 2016 iki piyambaké uga mèlu olimpiade tim bal-balan jerman ing Brasil.[3]

karir[besut | besut sumber]

Julian Brandt iku juru main jebolané akademi Wolfsburg.[4] Sakdanguné ing Wolfsburg piyambaké main apik ing posisi gelandang sayap.[4] Piyambaké wektu iku bisa gawé 27 gol ing 48 tetandhingan.[4] Amarga iku piyambaké éntuk silver medal Fritz Walter Award taun 2013.[4] Saiki piyambaké main ing tim bal-balan Bayer 04 Leverkusen lan dikontrak nganti taun 2019.[4]

Piyambaké wes mèlu tim utama wektu umuré isih 18 taun lan tampil apik angger tetandhingan.[3] Ing Bundesliga taun 2015 piyambaké ngalahaké rekoré Gerd Muller amarga dadi juru main Jerman sing paling enom sing mesti nglebokné bal ing enem tetandhingan terus-terusan.[3]

Prestasiné[besut | besut sumber]

Piyambaké juwara ing European Championship 2013/2014.[4]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Julian Brandt". www.goal.com. Dijupuk 20 August 2016. 
  2. ^ a b "Julian Brandt's Profile". www.whoscored.com. Dijupuk 20 August 2016. 
  3. ^ a b c "Lima Pemuda yang Akan Menarik Perhatian di Olimpiade 2016". www.panditfootball.com. Dijupuk 20 August 2016. 
  4. ^ a b c d e f "Sembilan Wonderkid Bundesliga Musim 2015/2016". www.fandom.id. Dijupuk 20 August 2016.