Joko tarub

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ki ageng Tarub II kang Putra Kiageng Tarub I gadhah Garwo kang Asma Dewi Nawang Wulan ( Bidadari ) , asma sanèsipun Ki ageng Tarub II ( Kidang Telangkas ) daub patutan asma Dewi Nawangsih salah satunggaling putri dipundaup salah tunggaling Putri selir Prabu Brawijaya I ( Karta wijaya ) Radja Majapahit.