John McQuilten

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

John McQuilten (lair 10 November 1949 - surut 2 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 65 taun), iku sawijining pulitikus Australia. Dhèwèké asalé saka Sunshine, Victoria lan bajur ing sekolah asrama top. John McQuilten banjur dadi nimpuna anggur lan konsultan bisnis.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]