John McPhee (pamain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

John McPhee (lair ing Motherwell, Sekotlan, 21 November 1937 - surut ing Walsall, Inggris, 4 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 77 taun), iku sawijining juru main bal-balan Sekotlan (Blackpool, Motherwell).[1] Dhèwèké main minangka bèg lan aktif antara taun 1957 lan 1973.

Sawisé pènsiyun[besut | besut sumber]

Sawisé pènsiyun, McPhee dadi pangusaha ing Blackpool. Dhèwèké banjur ndarbèni lan nglola Hotèl Sheraton. Hotèl iki dadi ndarbèné kulawargané lan dunungé ana ing Queens Promenade.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]