John Egan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
John Egan
John-Egan-sunderland.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak John Egan [1]
Tanggal lair 20 Oktober 1992 (umur 23)
Papan lair Cork, Républik Irlandia
Dhuwur ft 1 in (1.85 m)
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki Sunderland
Nomer 42
Karir remaja
2007–2009 Cork
2009–2011 Sunderland
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2011– Sunderland 0 (0)
2012 Crystal Palace (silihan) 1 (0)
2012 Sheffield United (silihan) 1 (0)
Tim nasional
Républik Irlandia U-17 2 (0)
2010–2011 Républik Irlandia U-19 10 (0)
2012– Républik Irlandia U-21 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 6 Maret 2012 (UTC).
† Appearances (Goals).


John Egan (lair ing Cork, 20 Oktober 1992; umur 23 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Républik Irlandia sing main kanggo klub Sunderland biasa main ing posisi bèk.

Egan miwiti karir junioré ing Cork City F.C. lan Sunderland salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut. Egan salanjuté disilihaké ing klub Crystal Palace F.C. lan Sheffield United F.C..[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Reserve Player Profile - John Egan". safc.com. Retrieved 2012-01-08. 
  2. ^ "Blades secure loan double". sufc.co.uk. 2012-03-06. Retrieved 2012-03-06. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Egan&oldid=1052698"