John Egan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John Egan
John-Egan-sunderland.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa John Egan [1]
Dhuwur Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 42
Karir nom
2007–2009 Cork
2009–2011 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011– Sunderland 0 (0)
2012 Crystal Palace (silihan) 1 (0)
2012 Sheffield United (silihan) 1 (0)
Tim nasioanl
Républik Irlandia U-17 2 (0)
2010–2011 Républik Irlandia U-19 10 (0)
2012– Républik Irlandia U-21 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 6 Maret 2012 (UTC).


John Egan (lair ing Cork, 20 Oktober 1992; umur 23 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Républik Irlandia sing main kanggo klub Sunderland biasa main ing posisi bèk.

Egan miwiti karir junioré ing Cork City F.C. lan Sunderland salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut. Egan salanjuté disilihaké ing klub Crystal Palace F.C. lan Sheffield United F.C..[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Reserve Player Profile - John Egan". safc.com. Dijupuk 2012-01-08. 
  2. ^ "Blades secure loan double". sufc.co.uk. 2012-03-06. Dijupuk 2012-03-06. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Egan&oldid=1086710"