Joey O'Brien

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Joey O'Brien
JoeyO'Brien.JPG
Informasi pribadi
Jeneng pepak Joseph Martin O'Brien
Tanggal lair 17 Februari 1986 (umur 28)
Papan lair Dublin, Republik Irlandia
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in) [1]
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 17
Karir remaja
2002–2004 Bolton Wanderers
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2004–2011 Bolton Wanderers 50 (0)
2004–2005 Sheffield Wednesday
(silihan)
15 (2)
2011 Sheffield Wednesday
(silihan)
4 (0)
2011– West Ham United 33 (1)
Tim nasional
2005–2006 Republik Irlandia U-21 6 (0)
2006– Republik Irlandia 4 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 18 Agustus 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 15 Agustus 2012 (UTC)


Joseph Martin "Joey" O'Brien (lair ing Dublin, 17 Februari 1986; umur 28 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Republik Irlandia sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi bèk.

O'Brien miwiti karir junioré ing Bolton Wanderers salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut, sempet disilihaké ing Sheffield Wednesday,[2] sadurungé ing taun 2012 gabung karo West Ham United.[3]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Joey_O%27Brien&oldid=835734"