Jocara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jocara
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Insecta
Ordho: Lepidoptera
Famili: Pyralidae
Génus: Jocara
Walker, 1863[1]
Sinonim
  • Deuterollyta Lederer, 1863[2]
  • Toripalpus Grote, 1877
  • Winona Hulst, 1888
  • Oedomia Dognin, 1906
  • Ajacania Schaus, 1925
  • Ajocara Schaus, 1925

Jocara inggih punika génus saking Pyralidae. Hal punika dipunjmelentrehaken déning Lederer, ing taun 1863.

Spesies[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "World Pyraloidea Database". Globiz.pyraloidea.org. Dijupuk 2011-09-29. 
  2. Jocara at funet