Menyang kontèn

Jesús Castillo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jesús Castillo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jesús Abdallah Castillo Molina
Tanggal lair (2001-06-11) 11 Juni 2001 (umur 23)
Papan lair Callao, Peru
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Defensive midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Sporting Cristal
Angka 16
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020– Sporting Cristal 78 (3)
Tim nasional
2022– Peru 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:19, 6 November 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:30, 19 November 2022 (UTC)

Jesús Castillo (pocapané [ˈʤiːzəs kasˈtiʝo]), (lair 11 Juni 2001 ing Callao, Lima) iku juru main bal-balan saka Peru sing main ing Liga 1 Peru klub Sporting Cristal.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Newest, First. «Jesús Castillo – Sporting Cristal's well-rounded midfied presence». leftbackfootball.