Jawa Pos Multimedia Corporation

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jawa Pos TV
Merk dagang Jawa Pos TV
Slogan Paling Indonesia
Motto Paling Indonesia
Negara  Indonésia
Jangkauan Papua (Segera)
Medan (Segera)
Pratélan Jaringan Jawa Pos TV
Diluncurkan 2004
Pertama kali siaran 2004
Pemilik Grup Jawa Pos
Tokoh penting Dahlan Iskan, Joko Intarto
Grup Jawa Pos
Afiliasi Papua TV
Deli TV
Surabaya TV
Jogja TV
Madu TV
Afiliasi JTV
Eks-afiliasi TV9 Nusantara
Wilayah siaran Jabodetabek dan sekitarnya
Digital channel / frequency 20 UHF
Analog channel / frequency 34 UHF
Saluran Siaran Percobaan Madu TV
JPTV Jakarta
Antero TV
Saluran Ujicoba JPTV Jakarta
RTV Banjarmasin
iNews TV Jayapura
Saluran Resmi JPTV Jakarta
Pratélan Jaringan Jawa Pos TV Setelah Siaran Resmi

Jawa Pos TV (utawi ingkang asring Jawa Pos Multimedia Corporation dipuncekak dados JPMC) inggih punika salah satunggaling stasiun tèlèvisi swasta ingkang kalebet stasiun tèlèvisi kanthi gadhah jaringan ingkang wonten ing Indonésia. JPMC inggih kalebet péranganing Grup Jawa Pos.

Jaringan[besut | besut sumber]

Stasiun tèlèvisi lokal ingkang kalebet wontn ing jaringan JPMC ing antawisipun inggih punika kados makaten:[1]

": Nindakaken kerja sama kaliyan JTV kanggé mrodhuksi satunggaling filem, dados Televisi punika sanès kalebet jaringanipun JPMC. Déné stasiun TV ingkang nembé wonten ing tahap siyap-siyap kanggé giyaran inggih punika:

Déné stasiun tivi ingkang sampun naté mlebet jaringanipun JPMC lan sak punika sampun medal inggih punika:

Cathetan suku[besut | besut sumber]