Jambu wèr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Jambu banyu)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kembang lan woh jambu wèr.

Klampok utawa jambu banyu utawa jambu wèr ya iku jinising jambu. Yèn ana ing basa Indonésia diarani jambu air.