Menyang kontèn

Jambéwangi, Sempu, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jambéwangi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
KacamatanSempu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Jambéwangi iku salah siji désa/kalurahan ing kacamatan Sempu, Kabupatèn Banyuwangi, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1] Désa iki wewatesan:

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]