Menyang kontèn

Jalatundha, Mandiraja, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jalatundha
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanMandiraja
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

'Jalatundha iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Mandiraja, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]