Ironi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ironi (saka basa Yunani Kuno εἰρωνεία eirōneía, lumantar basa Walanda ironie) ya iku jinis majas ing Basa Indonésia. Ironi ya iku majas kang ndungkap sindiran kanthi alus. Tuladhané:

  • Swaramu merdhu kaya kaset bodhol