Ironi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ironi (saka basa Yunani Kuno εἰρωνεία eirōneía, lumantar basa Walanda ironie) ya iku jinis majas ing Basa Indonésia. Ironi ya iku majas kang ndungkap sindiran kanthi alus. Tuladhane:

  • Swaramu merdhu kaya kaset bodhol